SAKARYA / ADAPAZARI - Kurtuluş Ortaokulu

May

Okul Futsal takımımız Sakarya İl ikincisi olmuştur. Beden Eğitimi Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Nis

Adapazarı İlçesi Akıl ve Zeka Oyunlarında 7A sınıfından Ecrin Nisa Özyurt mangala kategorisinde ilçe birincisi olmuştur. Akıl ve Zeka oyunlarına katılım gösteren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkulu şekilde kutlanmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

İlgili öğretmenle veli görüşmesi için  buraya tıklayınız.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenimiz..

Mrt

Sakarya İl Müftü yardımcısı Dr. Ravza CİHAN hocamızı " Filistin" konulu söyleşi için okulumuzda ağırladık.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma günü programı yapıldı.

Mrt

SanatSakarya projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz yazar buluşmalarında "Senin Maceran" serisi kitabının yazarı Elif ALP misafirimiz oldu. Kendisine güzel söyleşi için teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz da 7. Sınıflar arası bilgi yarışması yapılmıştır. Katılım gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Tüberküloz (verem) hastalığı ile ilgili toplumun bilgilendirilmesi ve konuya dikkatinin çekilmesi amacıyla ülkemizde her yıl ocak ayının ilk  pazar  günü  ile  başlayan  hafta  " Verem Eğitimi ve Farkındalık Haftası " olarak  belirlenmiştir.  Tüberküloz  hava  yolu ile bulaşan,  başta           akciğerler olmak üzere tüm organları tutabilen bulaşıcı bir hastalıktır ve tüm dünyada ilk on ölüm sebebi arasında yer almaktadır.

Ara

5A Sınıfı " Countries and Nationalities " konusu ile ilgili dönem gösterisi yapıldı.

Ara

Rehber Öğretmenimiz öncülüğünde önceki yıllarda mezun olmuş öğrencilerimiz ile bu seneki 8.sınıf öğrencilerimizi "Öğrenci Buluşmaları" kapsamında bir araya getirdik.

Ara

TÜBİTAK Bilim söyleşisinde Asude ATEŞ "Atık Yönetimi ve Atık Değerlendirme" konusunda okulumuz öğrencilerini bilgilendirdi.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü 85. ölüm yıldönümünde saygı, sevgi ve hasretle anıyoruz..oo

Kas

Okul geneli 8.sınıf velileri ile öğrencilerimizin genel durumu ve LGS hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.