SAKARYA / ADAPAZARI - Kurtuluş Ortaokulu

"Hayatımız Web2" E-Twinning Projesi

Okulumuzda bu yıl başlayan "Hayatımız Web2" adlı eTwinning projesinin kuruculuğunu okulumuz fen bilimleri öğretmeni Derya YILMAN ve Azerbaycan'dan Ağgül ŞAHVERENOVA yapmaktadır. Bu projede hayatımızda bizlerin ve öğrencilerin sıklıkla kullandığı veya henüz daha tanışmadığı web2 araçlarını kullanarak öğreneceğiz.

Web 2.0 teknolojileri, öğrenenlerin bilgiyi üreten yaratan ve değerlendirenlere dönüştüğü daha interaktif ve güçlü öğrenme ortamlarını oluşturma potansiyeline sahiptir. Bu teknolojiler öğrenenler, öğretenler ve konu alanı uzmanları arasındaki işbirliğini destekleyerek bir çok sosyal etkileşim ve birlikte çalışma fırsatının ortaya çıkmasını sağlar. Bu yüzden projemizde web 2.0 araçlarını etkili kullanıp derslerimizde öğrenmeleri kalıcı hale getirmeyi planlıyoruz. Bu süreçte web 2.0 araçlarını kullanmakla kalmayıp öğrencilerimize nasıl hazırlandığını öğreterek onların da keşfetmelerini ve teknolojiyi olumlu yönde kullanmalarını sağlayacağız.

31-01-2023

Yayın: 09.01.2023 - Güncelleme: 31.01.2023 13:34 - Görüntülenme: 168