SAKARYA / ADAPAZARI - Kurtuluş Ortaokulu

Okul Randevu Sistemi

İlgili öğretmenle veli görüşmesi için  buraya tıklayınız.

Okulumuz 01.04.2024 tarihinden itibaren Okul Randevu Sistemine geçecektir. Okul Randevu Sistemi ile birlikte velilerimiz, öğretmen görüşmeleri için e-Devlet kullanıcı bilgileriyle okulumuz internet sitesinden randevu alabileceklerdir.

Okul Randevu Sistemi uygulamısyla;

*Öğretmenlerin boş zaman dilimlerine göre randevu alınıyor.

*Veli-randevu sistemi ile okul yöneticileri, öncelikle veli görüşmeleri için öğretmenlerin zaman açısından uygunluğunu belirliyor.

*Veliler, okulun internet sitesi üzerinden e-devlet kullanıcı bilgileriyle sisteme giriş yapıyor. Sistemde, öğretmenlerin müsaitlik tablosundan boş olan zaman dilimleri için randevu talebinde bulunabiliyor.

*Randevu alınacak haftadan önceki cuma günü öğle saatine kadar sistem açık tutulacak. Aynı gün öğleden sonra ise okul yönetimleri öğretmenlere randevu saatlerini bildirecek.

*Veli, sistem üzerinden giriş yaptıktan sonra randevu talep edebildiği gibi aktif ve eski randevularını görebilecek ve günü gelmemiş randevusunu iptal edebilecek.

Yayın: 26.03.2024 - Güncelleme: 05.04.2024 11:29 - Görüntülenme: 154